Brf Trädgårdstäppan

TRÄDGÅRDSTÄPPAN

Kvalitetsboende för en skönare grönare vardag!

Här finns alla förutsättningar för ett enkelt och trivsamt liv och kanske en lite till och med en lite mer okomplicerad vardag. Sex radhus på vardera tomt på Hjortängsvägen 24 och 35 kommer att bäddas in i lummig grönska. Du har din egen lilla täppa, din egen parkering och ett fantastiskt fint radhus med noga genomtänkta inredningsval. Dessutom har du nära till nästan allt! Husen var inflyttningklara första kvartalet 2021. 

Samtliga bostäder är sålda.

Entreplanet

I entrén finns generösa förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober i samma färg som köksluckorna.  Vi har valt ett grått kök med gedigna bänkytor och vackra ljusa parkettgolv. En varm beige- grå ton är genomgående på husets alla väggar. Köket har plats för en mindre sittplats medans den större matplatsen ligger i anslutning till vardagsrummet och terrassen. I den här delen av huset har du direktkontakt mellan inne  och ute genom generösa glaspartier ut mot terrassen. I badrummet i entréplan ryms husets tvättavdelning. 


Övre plan

På andra våning finns tre fina sovrum, badrum och ytterligare ett vardagsrum. Master bedroom är försett med en generös klädkammare. Här finns utrymme för både egna intressen och umgänge med vänner och familj. 


Trädgård

Närmast huset har du en trallbelagd uteplats som skärmas av från grannen genom ett plank. Mellan trädgårdarna till vart och ett av husen planteras  en avgränsande avenbokshäck. Vart och ett av husen får en så stor trädgård som fastigheten medger. Det innebär att trädgårdsstorlekarna kommer att variera. Vi bevarar de träd och buskar som är möjliga att ha kvar på fastigheten under byggtiden. Det medför att trädgårdarna kommer att bli olika. Du får en bra uppfattning om hur detta ser ut på lägenhetsbladen. Ladda ner pdf om Björknäs

Vilken lägenhet passar er?

Hjortängsvägen 35

Radhusen på Hjortängsvägen 35 är 129 kvadratmeter. Precis som på det andra huset varierar trädgårdsstolekarna, kika på respektive bostad för att se i detalj hur det ser ut. De här husen har försetts med ett glasparti på uteplatserna som ger extra skydd mot ljud och vind.


Ladda ner pdf om Hjortängsvägen 24

Hjortängsvägen 24

De sex radhusen på Hjortängsvägen 24 har en bostadsyta på 116 kvadratmeter. Trädgårdarnas storlek varierar mellan 54 och 244 kvadratmeter. Störst är trädgårdarna på gavelbostäderna. De har också lite extra ljusinsläpp i kök och vardagsrum på andra plan.


Ladda ner pdf om Hjortängsvägen 35

Så bor du i Björknäs

Området är en idyll att bo i för dig som vill ha tillgång till både natur och vatten samtidigt som Stockholms innerstad finns på nära avstånd. Här bor ni i ett mysigt villa- och radhusområde med uppvuxna trädgårdar längs lugna smågator.

Ett området för hela familjen

Skolor och barnomsorg:
Björknässkolan (F-9) och Pysslingen skolan Johannes Petri skola (F-9) ligger några få minuter gång från bostaden. I Nacka kommun finns även flera gymnasieskolor. Mer om skolor och barnomsorg på kommunens hemsida www.nacka.se

Kommunikationer:
Från Centralplan med motorvägsbuss bl a linje 444, 441,445 och 492 restid ca 20 min. Linje 414 och 442 trafikerar lokalslingan på Sockenvägen och erbjuder en närmare hållplats ca 600 m från huset. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.
Värmdöleden tar den bilburna enkelt den dryga milen in till Stockholms innerstad. Nacka Forum ligger cirka fem kilometer härifrån. Där finns ett brett utbud med affärer, restauranger och serviceinrättningar.

Affärer, restauranger och service:
Närmaste centrum är Björknäs centrum med butiker och restauranger. Det är heller inte långt till Nacka Forum med all tänkbar service, och Sickla Köpkvarter.
En kort promenad från bostaden ligger Tollare folkhögskola med suverän lunchrestaurang och fortsätter man lite längre bort når du till restaurang The Old Smokehouse som ligger med vacker utsikt mot Lännerstasundet. I Tollareområdet finns närbutik, yogacentrum och gym.

The Old Smokehouse, en behaglig promenad på en halvtimma hemifrån Hjortängsvägen.

Ladda ner broschyr om Brf Trädgårdstäppan
Hitta hem

BERÄTTA FÖR ANDRA