Brf Snäckgärdsbaden 5

Gotland väntar på dig

Snäck-området växer vidare. Här erbjuder vi små fina bostäder med riktigt bra planlösning och en månadsavgift på ungefär 2 200 kr. Allt du behöver finns på 34,4 välplanerade kvadratmeter. Stora glaspartier ut mot balkongen/uteplatsen gör den fina tvårumslägenheten ljus och rymlig. Fast pris och först till kvarn – Bostäderna beräknas vara färdigställda december 2022. Detta är en bostadsrättsförening som har en positiv inställning till uthyrning, vilket innebär att du har möjlighet att hyra ut den delar av året om du inte själv nyttjar bostaden själv året runt. Juridiska personer godkänns som köpare.

I föreningen bygger vi 24 bostadsrätter med beräknad inflyttning december 2022.

Natur och havsbad

Korpholmen är helt rätt för er som uppskattar att bo i anslutning till vacker natur. Härifrån är det bara några få minuter till Grisslinge Havsbad och Torsbyfjärden.

Vem blir din nya granne?

Brf Snäckgärdsbaden 5 är för dig som är förstagångsköpare och som kanske har drömt om en bostad på Snäck, men aldrig fått chansen. Nu har du det! Men det är även en härlig miljö för dig som är  sommargotlänningen som har drömt om en egen bostad att återvända till,  då permanentboende är inte ett krav i denna förening. Vi tänker oss också att det bland köparna kommer finnas de som önskar investera sitt kapital och hyra ut bostaden till en lycklig hyresgäst. Föreningen har en positiv inställning gällande uthyrning.

Perfekt läge

Med naturen och havet utanför och Visby innerstad med allt som erbjuds där enbart 10 minuter bort, är detta verkligen den bästa av två världar. Många väljer att promenera eller cykla de fyra kilometrarna in till Visby. Vill du njuta av havsbad går stigen ner till badplatsen vid campingen alldeles nära din lägenhet. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid – vilket naturligtvis ökar dina möjligheter för att göra det här till en ännu bättre affär.

Så bor du i Snäckgärdsbaden 5

Försäljningen har startat (juni 2021). Beräknad inflyttning december 2022.
Välkommen att göra en intresseanmälan, eller kontakta vår mäklare direkt!

Mäklaren Harun kan nästan allt om Brf Snäckgärdsbaden 5

Fastighetsbyrån i Visby hjälper till med alla typer och funderingar kring Brf Snäckgärdsbaden 5. De upprättar också de avtal som behövs, samt förmedlar bankkontakter, om du har behov av det. Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad är de riktigt bra på det också. Kontakta Harun Mustafa redan idag!


Ladda ner broschyr om Brf Snäckgärdsbaden 5
Hitta hem

BERÄTTA FÖR ANDRA