BRF SKOGSLJUSET

Parhus och studios i natursköna Kummelnäs

I Kummelnäs i Nacka bygger vi välritade genomtänkta bostäder med skogen precis runt husknuten. Här blir det enkelt att andas och leva livet aningen mer som man önskar. Vill du ta del av stadslivet tar du dig till Slussen på 25 minuter med bil.
Allt i Nacka är bra, säger vi!

I Kummelnäs bygger vi:
22 parhus, 115 kvm respektive 135 kvm i två plan + uteplats
7 studios och Attefallshus, 42 kvm respektive 26 kvm med egen uteplats.

Alla hus har genomgående fin standard. Generösa fönster, bra storlek på sovrummen, fina förvaringsmöjligheter och en skön uteplats ger förutsättningar för att leva ett enkelt liv. 

Våra studios är fantastiska byggnader där allt du kan tänkas behöva ryms på 42 kvadratmeter. I minstingarna – ett eget boende på 26 kvadratmeter – erbjuds ett eget litet hus till en kostnad som fungerar för många singlar. 

Parhusen på 115- 135 kvadratmeter är perfekta för till exempel barnfamiljer.

En egen parkeringsplats är kopplad till varje bostad. Det finns möjlighet att köpa till en carport. Alla har en egen, privat uteplats.
Husen byggs på ett variationsrikt område och några av tomterna är kuperade. Naturmark dominerar bostadsrättens tomt.

Vi planerar för säljstart i maj 2021 och byggstart senare i år.
Anmäl gärna ditt intresse redan idag.

Mäklaren Joe kan nästan allt om Brf Skogsljuset

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling hjälper till med alla typer och funderingar kring Brf Skogsljuset. De upprättar självklart också de avtal som behövs, samt förmedlar bankkontakter, om du har behov av det. Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad är de riktigt bra på det också. Kontakta Joe Hed redan idag!

Hitta hem

DELA GÄRNA SIDAN I DINA SOCIALA NÄTVERK