Brf Skogsljuset

BRF SKOGSLJUSET

Parhus och studios i natursköna Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo i Nacka bygger vi välritade genomtänkta bostäder med naturen precis runt husknuten. Alla hus har bra storlek på sovrummen, generösa fönster, fina förvaringsmöjligheter och en egen, privat uteplats. 

Husen byggs på ett variationsrikt område och några av tomterna är kuperade. Naturmark dominerar bostadsrättens tomt. En egen parkeringsplats är kopplad till varje bostad. Det finns möjlighet att köpa till en carport.

Vill du ta del av stadslivet tar du dig till Slussen på 25 minuter med bil.

Parhus 135

Fina, smarta planlösningar med de sociala ytorna i öppen planlösning på nedre plan, fyra sovrum och ett allrum på övre plan samt dubbla badrum med tvättmaskin och torktumlare i det nedre badrummet. Stora fönsterpartier och helglasade dörrar ut till uteplats. Exteriört förråd och en egen biluppställningsplats.

Parhus 115

Fina, smarta planlösningar med de sociala ytorna i öppen planlösning på nedre plan, tre sovrum och ett allrum på övre plan samt dubbla badrum med tvättmaskin och torktumlare i det nedre badrummet. Stora fönsterpartier och helglasade dörrar ut till uteplats. Interiört förråd och en egen biluppställningsplats.

Minivilla

42 kvm i två plan med 4,8 meter till tak vid dubbel takhöjd! Smart planerad och yteffektiv bostad med egen uteplats och eget förråd. Här finns alla bekvämligheter, så som kombimaskin, diskmaskin och välutrustat kök. Minivillan har en fin egen uteplats och eget förråd. Exteriören utgörs av en stående panel i gråbrun nyans, svarta fönster och svart ytterdörr.

Studio

26 kvm, 1-plan med sovloft och 3,5 meter till nock. Välplanerade och smart ritade studiohus, där allt man behöver får plats. Det perfekta boendet för singeln eller för dig som vill ha en egen studio, där du kan låta kreativiteten flöda! Studion har en egen uteplats och ett eget förråd Exteriören kommer att utgöras av en stående panel i gråbrun nyans, svarta fönster och svart ytterdörr.

Ett området för hela familjen

Naturen runt husknuten

Saltsjö-Boo är helt rätt för er som uppskattar att bo i naturnära. Bara några få minuters promenad till Velamsunds naturreservat med fantastiskt vackra vyer, hav och sjö, hästhagar och stall. I närheten finns restaurang Långa Raden vid Velamsund med café, grillplatser, härliga skogspromenader, elljusspår och promenadstråk i varierande terräng. Det är det perfekta läget för er som gillar att promenera, löpträna, cykla och åka längd i fin miljö. Skulle du mot förmodan sakna stadspulsen, så finns stan 25 minuter bort med bil.


Skolor & förskolor
Skolor och förskolor finns i närområdet:

Sågtorpsskolan, Förskola samt år 1-6. (2 km)

Myrsjöskolan, Förskola samt år 1-9 (3,5 km)

Kummelnäs förskola & Föräldrakooperativet Regnbågen. (Båda cirka 5 km.)

Kommunen planerar även att bygga en ny förskola på Åbroddsvägen.

Det finns flera skolor och förskolor inom några kilometers radie, vilket gör livet lite enklare för dig med barn som ska lämnas och hämtas.Så bor du i Parhus 135

Så bor du i Parhus 115

Så bor du i minivilla

Så bor du i studio

Försäljningen har startat (juni 2021). Byggstart senare i år.
Välkommen att göra en intresseanmälan, eller kontakta vår mäklare direkt!

Mäklaren Joe kan nästan allt om Brf Skogsljuset

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling hjälper till med alla typer och funderingar kring Brf Skogsljuset. De upprättar självklart också de avtal som behövs, samt förmedlar bankkontakter, om du har behov av det. Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad är de riktigt bra på det också. Kontakta Joe Hed redan idag!

Hitta hem

BERÄTTA FÖR ANDRA